Б И О С

ветеринарска ординација

 

Ветеринарска амбуланта БИОС, Обреновац, Здравковића улица 6, 063 343 651

САВЕТИ

ЛЕЧЕЊЕ КУЋНИХ ЉУБИМАЦА


Ако приметите да је Ваш пас исцрпљен, брзо се замара, неће да једе, пије пуно воде, често повраћа, има пролив, избацује глисте, често мокри, мокраћа је промењене боје, кашље, има промене на кожи или очима, има болне отеклине, болност делова тела, има грчеве, тикове, не оклевајте већ закажите ОДМАХ преглед пса код Вашег ветеринара.


Ако је пас болестан успех лечења доста зависи и од тога колико сте дуго чекали од појаве првих сомптома  до доласка код ветеринара.


Немојте заборавити да је превентива најважнија и најјефтинија, да је свако лечење скупо, а да је исход често неизвестан.


НЕ ЛЕЧИТЕ САМИ СВОЈЕ ПСЕ, ЈЕР СУ МНОГИ ЛЕКОВИ ИЗ КУЋНЕ АПОТЕКЕ ШТЕТНИ ЗА ВАШЕГ ПСА.


Ако се појави неки проблем са Вашим љубимцем, не тражите савет од комшија, одгајивача или других власника са којима сте често у контакту, јер су ти савети често погрешни. Ви можете изгубити драгоцено време, новац за лечење, али и пса који није дошао на време код ветеринара.


Не очекујте да ико савестан лечи путем телефона! Телефоном можете и треба да увек консултујете свог ветеринара о насталом проблему, а ветеринар ће да Вам каже да ли је неопходно да доведете пса на преглед или не. Лечење преко телефона је неозбиљан, нестручан и несавесан поступак.

О НАМАO_nama.html
УСЛУГЕUsluge.html
КОНТАКТKontakt.html
САВЕТИSaveti.htmlSaveti.htmlshapeimage_4_link_0